Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en mutabık bedel politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangınlar kâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Esaslı hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın içindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini muayyen müddet güvenli hale getirir.

Yangın kapısı nite bakım bünyelmalıdır? Yangın bapları ahenkli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının haklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının muayene edilmesini içerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Müstacel durumlarda muntazam tahliyeyi kolaylaştırarak panik olasılığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca nazaran hem dâhileriye hem bile dışarıya monte edilebilirler.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Yangın Çıkış Kapısı Bapnın tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı cimriya kapanmasını sağlamaktır.

Bir sair şgeri ise Yangın Kapısı kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın bapları kullanım düzlükına bakarak, rengine nazaran ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında özen edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi yürekin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara oranlı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde mevcut insanların ve vesair zindeların yangın veya rastgele bir müstacel hâlet esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, bünyelması mecburi, yapıların vazgeçilemez unsurları yangın kapısı arasında konum almaktadır.

Report this wiki page